Velkommen til Bekkeberget Natur barnehage

1 august 2020 endret vi vår profil og ble en naturbarnehage. Vi ønsker å lære barna å bli glad i naturen slik at de kan ta vare på den i fremtiden, og la barna bli kjent med naturen ved å gå minimum tre dager i uka på tur.Vi vil også ha naturprosjekter vi jobber med både ute og inne. Barnehagen ligger i tilknytning til boligområdet Bekkeberget i Gjerdrum kommune. Nærmiljøet vårt er mangfoldig. Her finner vi barneskole, Romeriksåsen med varierte og fine turområder, skiløyper rett utenfor, flere boligområder, åker og eng med dyr som sau og hest på beite. Barnehagen har egen gapahuk i skogen og flotte akebakker rett i nærområdet. Vi er en 4-avdelings barnehage med plass til 68 barn.

Vi har fokus på næringsrik og sunn mat og lager det meste av mat fra bunnen av og serverer frokost, lunsj og ettermiddagsmat 5 dager i uka. Vi serverer varm lunsj 4 ganger i uka og jobber etter konseptet " Et godt måltid". Derfor har vi valgt å ha ansatte i 100% på kjøkkenet, på et nytt moderne kjøkken som ble ferdig mars 2020.

https://laringsverkstedet.no/foreldremagasinet/et-godt-m%C3%A5ltid

Nytt om tilvenning av nye barn i Bekkeberget er innføring av Lørenskogmodellen med foreldreaktiv tilvenning. Vi ønsker å organisere tilvenningen på en slik måte at barna får etablert en trygg relasjon til de voksne i barnehagen, før foreldrene lar barnet være i barnehagen uten dem. Vi ønsker 5 dagers tilvenning sammen med en av foreldrene og deretter 5 dager med kortere dager. Vi ønsker at barna skal få trygg og god start i barnehagen.

Ta kontakt med barnehagen for mer informasjon om tilvenning.

Velkommen på besøk!

Mandag — Fredag 06:45 — 17:00

Myrullveien 1,2022 Gjerdrum
Vis i kart

37071566
bekkeberget@laringsverkstedet.no

67 barn
4 avdelinger
19 ansatte

Pris: 3230,-
Pris for mat: 400,-

Hei Jeg heter Kristin er styrer og har har har jobbet her siden sept.2018 år og jobbet som styrer i 5 år til sammen. Nå har jeg jobbet i barnehage i over 24 år, og har utdanning som barn og ungdomsarbeider, barnevernspedagog. Videreutdanning i småbarnspedagogikk, barnehagepedagogikk og styrerutdanning. Jeg trives veldig godt i Bekkeberget og har supre ansatte , herlige unger og flotte foreldre.

94002470
bekkeberget@laringsverkstedet.no

Kristin Alfredsen

Fokusområde for Bekkeberget Natur barnehage

Hovedsatsningsområdet vårt er Livsmestring og helse. Vi skal være med og skape robuste barn

Våre fokusområder er Natur,miljø ,lek, relasjoner, matkonseptet "Et godt måltid" og barns språkutvikling.

Hovedsatsningsområdet vårt er Livsmestring og helse. Vi skal være med og skape robuste barn

Våre fokusområder er Natur,miljø ,lek, relasjoner, matkonseptet "Et godt måltid" og barns språkutvikling.

Avdelinger

Huldra

20 barn

3 - 6 år

Soria Moria

15 barn

3 - 6 år

Tyrihans

13 barn

Veslefrikk

19 barn

3 - 6 år

Dokumenter fra Bekkeberget Natur barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet