Læringsverkstedet Atlantis Naturbarnehage

Velkommen til Atlantis Naturbarnehage

Læringsverkstedet Atlantis Naturbarnehage ligger i Kristiansund kommune i Møre og Romsdal, nærmere bestemt i Dunkarsundet på Goma. Barnehagen har plass til 75 barn. Vi er plassert ved spennende friluftsområder som gir et godt grunnlag for gode naturopplevelser og fysisk aktivitet. Umiddelbar nærhet til skogsområder og kysten gir et unikt utgangspunkt for vår hverdag. I tillegg har vi en egen hytte i folkeparken, buss og båt.

Vi har stort fokus på barns kosthold - og har nå vår egen kjøkkenassistent i fulltidsstilling.

Vi jobber med temabaserte prosjekter i 1-2 måneder om gangen, og har små barnegrupper. Vi har aldershomogene grupper slik at dagenes innhold tilpasses enkeltbarnas alder og utvikling. Vi er trygge på at vår måte å jobbe på gir barna en innholdsrik hverdag, hvor enkeltbarnet blir møtt som det unike mennesket det er i et fellesskap av opplevelser og vennskap.

Om kosthold, fysisk aktivtet i friluft, små barnegrupper og gode opplevelser i fellesskap med andre er viktig for dere vil vi ønske dere hjertelig velkommen til oss. Vi får verdens viktigste verdier til å vokse.

Mandag — Fredag 06:45 — 16:30

Bentnesveien 57,6512 Kristiansund N
Vis i kart

37071651
atlantis@laringsverkstedet.no

76 barn
7 avdelinger
23 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 600,-

Følg oss på Instagram

Styrer
Erlend Grødahl

Erlend Grødahl

Jeg heter Erlend Hammerås Grødahl og har vært styrer i Læringsverkstedet Atlantis Barnehage siden 2016. Jeg er utdannet barnehagelærer på friluftlinja på Dronning Maud. Der har jeg også tatt videreutdanningen Nasjonal lederutdanning for styrere i barnehager. Barn skal få oppleve læring gjennom mestring, friluftsliv, følelsen av å være en del av en gruppe, helsefremmende kosthold, vennskap og tilstedeværende voksne. Gjerne gjennom dypdykkene og spennende prosjektarbeider som en rød tråd over lengre tid.

37071651
atlantis@laringsverkstedet.no

Fokusområde for Atlantis Naturbarnehage

Vårt fokus er trygghet og omsorg i et utviklende miljø. Læring gjennom mestring, deltakende voksne og friluftsliv er viktige verdier for oss.

Vårt fokus er trygghet og omsorg i et utviklende miljø. Læring gjennom mestring, deltakende voksne og friluftsliv er viktige verdier for oss.

Avdelinger

Sjøstjernan

10 barn

Tangloppan

7 barn

1 - 2 år

Kråkebollan

9 barn

2 - 2 år

Krabban

11 barn

2 - 3 år

Kræpsan

12 barn

3 - 4 år

Blekksprutan

13 barn

4 - 5 år

Steinbitan

14 barn

5 - 6 år

Dokumenter fra Atlantis Naturbarnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet