Velkommen til Atlantis barnehage

Læringsverkstedet Atlantis barnehage ligger i Kristiansund kommune i Møre og Romsdal, nærmere bestemt i Dunkarsundet på Goma. Barnehagen har plass til 75 barn. Vi er plassert ved spennende friluftsområder som gir et godt grunnlag for gode naturopplevelser og fysisk aktivitet. Umiddelbar nærhet til skogsområder og kysten gir et unikt utgangspunkt for vår hverdag. I tillegg har vi en egen hytte i folkeparken, buss og båt.
Vi jobber med temabaserte prosjekter i 1-2 måneder om gangen, og har små barnegrupper. Vi har aldershomogene grupper slik at dagenes innhold tilpasses enkeltbarnas alder og utvikling. Vi er trygge på at vår måte å jobbe på gir barna en innholdsrik hverdag, hvor enkeltbarnet blir møtt som det unike mennesket det er i et fellesskap av opplevelser og vennskap.

Mandag — Fredag 06:45 — 16:30

Bentnesveien 57,6512 Kristiansund N
Vis i kart

37071651
atlantis@laringsverkstedet.no

75 barn
7 avdelinger
23 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 399,-

Styrer
Erlend Grødahl

Erlend Grødahl

Jeg heter Erlend Hammerås Grødahl og har vært styrer i Læringsverkstedet Atlantis Barnehage siden 2016. Jeg er utdannet barnehagelærer på friluftlinja på Dronning Maud. Der har jeg også tatt videreutdanningen Nasjonal lederutdanning for styrere i barnehager. Barn skal få oppleve læring gjennom mestring, friluftsliv, følelsen av å være en del av en gruppe, vennskap og tilstedeværende voksne. Gjerne gjennom dypdykkene og spennende prosjektarbeider som en rød tråd over lengre tid.

37071651
atlantis@laringsverkstedet.no

Fokusområde for Atlantis barnehage

Vårt fokus er trygghet og omsorg i et utviklende miljø. Læring gjennom mestring, deltakende voksne og friluftsliv er viktige verdier for oss.

Vårt fokus er trygghet og omsorg i et utviklende miljø. Læring gjennom mestring, deltakende voksne og friluftsliv er viktige verdier for oss.

Avdelinger

Sjøstjernan

7 barn

Tangloppan

8 barn

1 - 2 år

Kråkebollan

9 barn

1 - 2 år

Krabban

13 barn

1 - 3 år

Kræpsan

12 barn

3 - 4 år

Blekksprutan

14 barn

4 - 5 år

Steinbitan

12 barn

5 - 6 år

Dokumenter fra Atlantis barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet