Ønsker du Barnehageplass i Bærum?

Barndommen er en fase i livet med stor verdi. I løpet av de første leveårene dannes store deler av fundamentet for resten av livet. I Læringsverkstedet skal alle barn oppleve trivsel, vennskap og livsglede. De skal få lyst til å leke, utforske, lære og mestre. Barna skal få bruke hele kroppen og alle sanser i sin utvikling. Et av barndommens særpreg er samspill i lek, der initiativ, fantasi og engasjement vil kunne finne sted

Søknadsfrist for barnehageopptak i Bærum kommune er 1.mars. Søk om barnehageplass her.

Her er en kort presentasjon av barnehagene i Bærum. Trykk deg inn for å lese mer om de ulike barnehagene.

Velkommen til oss i Fornebu Idrettsbarnehage. Barnehagen vår består av 9 avdelinger, et stort uteområde og lyse og trivelige avdelinger. Barnehagen har i tillegg et eget storkjøkken hvor kokken vår tilbereder alle måltider og en egen hall hvor våre kjære idrettspedagoger bidrar til bevegelsesglede.

Haslum Idrettsbarnehage er en barnehage med 7 avdelinger. Den ligger i nærheten av både idrettshall og kunstgressbane. Idrettsbarnehage har som mål at alle barn skal oppleve bevegelsesglede og matglede hver dag, og pedagogisk idrett er vår gjennomgående metode i hverdagspraksisen.

Jar Idrettsbarnehage er en barnehage med 5 avdelinger. Barnehagen ligger ved Jarmyra og har store fotballarealer rett på utsiden av gjerdet. Idrettsbarnehage har som mål at alle barn skal oppleve bevegelsesglede og matglede hver dag, og pedagogisk idrett er vår gjennomgående metode i hverdagspraksisen.

Lysaker Idrettsbarnehage er en barnehage med 6 avdelinger. Idrettsbarnehage har som mål at alle barn skal oppleve bevegelsesglede og matglede hver dag, og pedagogisk idrett er vår gjennomgående metode i hverdagspraksisen.