Ønsker du Barnehageplass i Asker?

Barndommen er en fase i livet med stor verdi. I løpet av de første leveårene dannes store deler av fundamentet for resten av livet. I Læringsverkstedet skal alle barn oppleve trivsel, vennskap og livsglede. De skal få lyst til å leke, utforske, lære og mestre. Barna skal få bruke hele kroppen og alle sanser i sin utvikling. Et av barndommens særpreg er samspill i lek, der initiativ, fantasi og engasjement vil kunne finne sted

Søknadsfrist for barnehageopptak i Asker kommune er 1.mars. Søk om barnehageplass her.

Her er en kort presentasjon av barnehagene i Asker. Trykk deg inn for å lese mer om de ulike barnehagene.

Læringsverkstedet Billingstad barnehage startet opp i november 2016. Barnehagen ligger fint til i Bekkeveien 1 på Billingstad. Det er kort vei til Billingstad stasjon (tog) max 3 min, og det er ca 10 -15 minutter til Billingstadsletta med gode bussforbindelser.

Risenga ble en Læringsverksted barnehage i juni 2018. Vi er en liten 2 avdelings barnehage som ligger sentrumsnært i Asker , samtidig som vi har skogen rett utenfor porten. Vi har en grillhytte inne på barnehagens område som vi benytter oss av hver dag da vi liker å være mye ute.

Læringsverkstedet Velodromen idrettsbarnehage

Læringsverkstedet Velodromen idrettsbarnehage åpner dørene høsten 2022. Barnehagen inngår i et innholdsrikt og unikt prosjekt i sykkelvelodromen på Langenga i Asker, og har som mål at barna hver dag skal oppleve bevegelsesglede og matglede.

Læringsverkstedet Vestre Billingstad Barnehage

Læringsverkstedet Vestre Billingstad åpner dørene august 2022 og har som mål at barna skal oppleve naturglede, gjennom gode opplevelser og matglede i naturen. Vi er opptatt av å ivareta lokal kunnskap, og de muligheter som finnes i nærmiljøet, og barnehagen beliggenhet med sitt kulturelle mangfold på kollen i hjertet av et stort utbyggingsområde i Vestre Billingstad, inviterer til bruk av naturen, havet og Oslo by for å nevne noe.

Barnehagen åpnet 5. september 2011 og ligger i et hyggelig nærmiljø i umiddelbar nærhet til Vakås togstasjon. Et av de første ordene våre små barn lærer er "tog" og det er ikke så rart da vi både ser og hører togene rulle forbi på togskinnene når vi er på uteområdet vårt.