Ønsker du

barnehageplass på Askøy?

Læringsverkstedet sine barnehager på Askøy

I Læringsverkstedet ønsker vi å gi alle barn en god start på livet. Gjennom lekende læring, samspill og mestring skal vi gi barna grunnlag til å utvikle seg, og bli den beste utgaven av seg selv. Hos oss skal alle barn fullt ut oppleve og forstå hvor viktige de er.

Søknadsfrist for barnehageopptak i Askøy kommune er 1.mars. Søk om barnehageplass her.

Her er en kort presentasjon av barnehagene på Juvik, Kleppestø, Krokås, Kleppe og Hetlevik. Trykk deg inn for å lese mer om de ulike barnehagene. Ønsker du mer informasjon og spørsmål om barnehagen, ta gjerne kontakt!

Læringsverkstedet Du og jeg Juvik barnehage

Læringsverkstedet Du og Jeg Juvik barnehage ligger på Juvik like ovenfor Rema 1000. Barnehagen har åpent kl. 06.30-17.00. Vi holder åpent 12 måneder i året, inkludert hele sommeren og ved påske og jul. Hos oss er det løpende opptak og det er mulig å få plass på kort varsel gjennom hele året. I Du og Jeg Juvik har vi et stort areal å boltre oss på, både inne og ute. Vi har fokus på Et godt måltid og vi har egen kokk som tilbereder varme måltider 4 dager i uken. Les mer om Læringsverkstedet Du og jeg Juvik barnehage.

Læringsverkstedet Du og Jeg Nord barnehage

Læringsverkstedet Du og Jeg Nord barnehage ligger sentralt på Kleppestø på Askøy. Barnehagen har åpent kl. 06.30-17.00 og er åpen hele sommeren. Vi har fleksibelt og kontinuerlig opptak, det vil si at du kan få plass når du måtte ønske det, gjerne på dagen om det skulle være nødvendig. Vi har gode fasiliteter og et flott bygg som gjør at det er gøy å være barn her, og vi har varm lunsj 4-5 ganger i uken. Les mer om Læringsverkstedet Du og jeg Nord barnehage.

Læringsverkstedet Du og Jeg Sør barnehage

Læringsverkstedet Du og jeg Sør barnehage ligger øverst på Krokåsfeltet, ca 5 minutter fra Kleppestø. Åpningstiden vår er kl. 06.30-17.00. Vi har opptak hele året, noe som betyr at en stort sett kan få barnehageplass på dagen. Barnehagen har kanskje et av Askøys flotteste uteområde hvor vi har valgt å beholde mest mulig av naturen, og inne har vi store, lyse avdelinger. Vi har varmmat 4-5 ganger i uken og lager det aller meste fra bunnen. Les mer om Læringsverkstedet Du og jeg Sør barnehage.

Læringsverkstedet Kleppe barnehage

Læringsverkstedet Kleppe barnehage ligger sentralt på Askøy, like ved Askøy Senter og Kleppe Skole. Vi har åpningstid kl. 07.00-17.00. Vi har løpende opptak gjennom hele året og det er mulig å få plass på kort varsel. Uteområdet er av kunstgress og gummiasfalt og vi har beholdt et naturområde på nedsiden av barnehagen. Vi har fokus på et godt måltid, og barna blir servert både kjøtt, fisk, vegetarretter og har fast bakedag på avdelingene. Avdelingene, rommene og uteområdet er inspirert av Norrøn mytologi. Les mer om Læringsverkstedet Kleppe barnehage.

Læringsverkstedet Soltun barnehage

Læringsverkstedet Soltun barnehage ligger nydelig til i et boligområde på Hetlevik med flott utsikt over Hjeltefjorden. Vi har tilgang til flere lekeplasser, naturområder, sjø og strand samt fotballbane og ballbinge. Våre turer legges til nærområdet, "Månetoppskogen", "Gruffaloskogen", Vikane, Basnesfjæren og Basnesfjellet. Dette gir gode muligheter for fysisk aktivitet og lek. Lokalene våre er lyse og oversiktlige og tilpasset barnas behov for lek og aktivitet. Les mer om Læringsverkstedet Soltun barnehage.

Hvorfor velge oss?