Ønsker du

barnehageplass i Arendal?

Læringsverkstedet sine barnehager i Arendal

I Læringsverkstedet skal alle barn oppleve trivsel, vennskap og livsglede. De skal få erfaringer i et godt læringsmiljø som bidrar til lyst til å leke, utforske, lære og mestre. I Læringsverkstedet ønsker vi å gi alle barn en god start på livet. Barna skal få bruke hele kroppen og alle sanser i sin utvikling. Gjennom lekende læring, samspill og mestring skal vi gi barna grunnlag til å utvikle seg, og bli den beste utgaven av seg selv. Barndommen er en fase i livet med stor verdi. I løpet av de første leveårene dannes store deler av fundamentet for resten av livet. Aktive voksne som har blikk for hvert enkelt barn bidrar til at barna fullt ut opplever og forstår hvor viktige de er.

Søknadsfrist for barnehageopptak i Arendal kommune er 1.mars. Søk om barnehageplass her.

I Arendal kommune ligger det 8 Læringsverkstedet barnehager som ligger i Eydehavn, Longum, Hisøya og i Arendal sentrum.

Her er en kort presentasjon av barnehagene i Arendal. Trykk deg inn for å lese mer om de ulike barnehagene. Ønsker du mer informasjon og spørsmål om barnehagene, så ta gjerne kontakt!

Læringsverkstedet Eydehavn Naturbarnehage

Læringsverkstedet Eydehavn Naturbarnehage ligger i naturskjønne omgivelser bak Eydehavn skole. Barna er ofte på turer i skogen som ligger i vårt flotte nærmiljø. Barnehagen tar bevisst i bruk naturens ressurser, og vi finner balanse mellom bruk og vern av den. Uteområdet vårt består av skog og en flott opparbeidet hage. Barna deltar aktivt på hagestell, dyrestell og aktiviteter i grønnsakshagen. Les mer om Læringsverkstedet Eydehavn Naturbarnehage.

Læringsverkstedet Furukollen barnehage

Læringsverkstedet Furukollen barnehage ligger like ved Arendal sykehus. De holder til i et lyst og moderne bygg med oppholdsrom over to etasjer og god plass til hvert enkelt barn. Barnehagen har pedagogisk tilrettelagte rom som det er godt å være i, og gjennom de store vinduene ser vi skog og fine turområder som brukes til aktiviteter. Vi har et stort uteområde med blant annet grillhytte og sykkelbane. Les mer om Læringsverkstedet Furukollen barnehage.

Læringsverkstedet Grandehagen barnehage

Læringsverkstedet Grandehagen barnehage ligger på Eydehavn i Arendal. Vi har et stort og stimulerende utelekområde, og nærmiljøet vårt er variert og mangfoldig. Vi har vakre Byøya og Eydehavnsskogen rett utenfor døra vår, og benytter disse områdene ofte. Vi har også laget vår egen lille oase i Eydehavnskogen som vi kaller Gaupedalen. Les mer om Læringsverkstedet Grandedalen barnehage.

Læringsverkstedet Helsviga Naturbarnehage

På Hisøy i Arendal ligger Læringsverkstedet Helsviga barnehage idyllisk til i skogkanten. Barnehagen ligger høyt og fritt med fantastisk utsikt til Galtesund, innseilingen til Arendal. Nærheten til sjøen gir oss mulighet til å utforske skjærgården i tillegg til skogsområdene. I egen båt reiser vi på turer til blant annet øya Merdø gjennom hele året. Vi har også bygget opp flere plasser i skogen som vi går på tur til. Vi lager mat på bålet, utforsker naturen eller klatrer i "Tarzan-løyper". Barna får også være med på hagestell og dyrestell. Les mer om Læringsverkstedet Helsviga Naturbarnehage.

Læringsverkstedet Longum Naturbarnehage

Læringsverkstedet Longum naturbarnehage ligger i nydelige og rolige omgivelser i skogkanten, samtidig som den ligger sentralt ved E-18 og gamle Kunnskapsparken ved Longum park. Det er flere faste turområder i nærmiljøet, noe som gir rom for friluftsopplevelser ved både skog og vann. Uteområdet vårt er stort og flott og innbyr til allsidige aktiviteter ute i naturens frie rom. Vi disponerer også et område vi kaller Bjørkeskogen som ligger like ved barnehagen. Barna er med på både hagestell og dyrestell. Les mer om Læringsverkstedet Longum Naturbarnehage.

Læringsverkstedet Portveien His barnehage

Læringsverkstedet Portveien His har en flott beliggenhet på His like ved Hisøy kirke. Barnehagen har gåavstand til flotte friområder ved sjøen, elva og skogen. Mulighetene i nærområdet benyttes til aktiviteter med barna i tillegg til barnehagens åpne og oversiktlige uteplass. Les mer om Læringsverkstedet Portveien His barnehage.

Læringsverkstedet Slaabervig Naturbarnehage

Rett ved Slaabervig på Hisøy ligger barnehagen idyllisk til med sjøen på den ene siden og skogen på den andre. Vi har et stort uteområde med variert terreng som gir barna mulighet til bevegelse og utfordringer etter modningsnivå. Ved bryggekanten har vi egen båt som brukes året rundt. Barna får være med på både hage- og dyrestell i barnehagen. Les mer om Læringsverkstedet Slaabervig Naturbarnehage.

Læringsverkstedet Tyholmen barnehage

Læringsverkstedet Tyholmen ligger midt i sentrum på Rådhusbyggen i Arendal. Vi har derfor anledning til å benytte oss av mange ulike og spennende tilbud både i sentrum og nærområdet rundt byen vår. Barnehagen har egen båt som ligger rett på utsiden av barnehagen, og denne bruker vi til å dra på mange flotte og læringsrike turer rundt i skjærgården. Vi har også egne el-sykler vi bruker med barna når vi skal ut på tur. Les mer om Læringsverkstedet Tyholmen barnehage.

Hvorfor velge oss?