Ønsker du Barnehageplass i Øygarden kommune?

Barndommen er en fase i livet med stor verdi. I løpet av de første leveårene dannes store deler av fundamentet for resten av livet. I Læringsverkstedet skal alle barn oppleve trivsel, vennskap og livsglede. De skal få lyst til å leke, utforske, lære og mestre. Barna skal få bruke hele kroppen og alle sanser i sin utvikling. Et av barndommens særpreg er samspill i lek, der initiativ, fantasi og engasjement vil kunne finne sted

Søknadsfrist for barnehageopptak i Øygarden kommune er 1.mars. Søk om barnehageplass i Øygarden kommune her.

Her er en kort presentasjon av barnehagene i Øygarden. Trykk deg inn for å lese mer om de ulike barnehagene.

Velkommen til Aronien barnehage som ligger i naturskjønne omgivelser på Straume, på Sotra. Barnehagen har et flott skogsområde i umiddelbar nærhet, som vi bruker mye, i tillegg til nærområdet på Straume. I skogen er det tilrettelagt med gapahuk, bålplass, disser og andre naturapparater. Vi ønsker å gi barna gode og varierte naturopplevelser.

Læringsverkstedet Gardstunet er ein gårds-og friluftsbarnehage som ligger i tilknytning til Leitet Gard på Fjell. Vi ligger idyllisk til med flott naturlandskap og kort vei til marka,fjell, sjø og vann. Vi skal gi barna gode hverdagsopplevelser som gir læring for livet.

Læringsverkstedet Straume ligger på Skjenet, like i nærheten av Fjell rådhus. Barnehagen har store og lyse lokaler, omgitt av et stort og variert uteareal. Barnehagen er utstyrt med blant annet klatrevegg og atelier. Vi har vår egen minibuss, samt et landsted med kanoer. Vi legger opp til en hverdag der barna kan utforske og medvirke.

Vi i Læringsverkstedet Valen barnehage fokuserer på barns opplevelser, undring og fantasi. Vi har egen vinterhage, snekkerbod, lavvo, gapahuk med ildsted og utvendig amfiscene. Barnehagen har også innendørs og utendørs klatrevegg. Personalet er rutinert og engasjert med mange års erfaring med hjerte for barna.